Relatietherapie bij EvaH Eindhoven

Een beroep doen op relatietherapie bij EvaH in Eindhoven... jullie zijn niet de enige! Een relatie fijn, vertrouwd, veilig en tegelijkertijd spannend houden is niet makkelijk. Als jullie eenmaal de stap hebben gezet, wil ik jullie graag met al mijn ervaring ontvangen in een veilige omgeving en wens jullie toe dat dat leidt van openheid tot verbinding.

Blaas je relatie nieuw leven in door relatietherapie in Eindhoven

Ruzies, ergernissen en spanningen komen voor in iedere relatie, maar soms lopen de gemoederen zo hoog op dat twee partners er samen niet meer uit komen. Een relatie die niet fijn loopt kan allerlei klachten geven, denk maar eens aan de spanningen die het kan geven en de depressie waar het toe kan leiden. Wacht niet te lang met relatietherapie, hoe langer je wacht hoe complexer de problemen worden. Patronen en mechanismen tussen jullie beiden zijn snel verankerd en laten onherroepelijk sporen na. Dit kan zelfs uiteindelijk tot trauma”s leiden. Na deze eerste belangrijkste fase volgt de fase, waar bij relatietherapie gekeken wordt naar de overige relationele problemen en het vinden van een oplossing daarvoor. Dit gebeurt door middel van gesprekken waar beide partners deel aan nemen. Hieruit kunnen nieuwe omgangspatronen gecreëerd worden. Relatietherapie bij Praktijk EvaH in Eindhoven kan je helpen om jouw relatie nieuw leven in te blazen. Mocht er na relatietherapie toch blijken dat partners besluiten om alsnog uit elkaar te gaan, kan relatietherapie bij Praktijk EvaH in Eindhoven ook begeleiding bieden om dit proces zo respectvol mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van relatietherapie bij EvaH in Eindhoven. Neem dan contact op via e-mail, of bel naar 06-21107146.
relatie_therapie_eindhoven