Wie is het gezicht achter EvaH

Mijn naam is Esther van Heertum. Ik ben zo'n 28 jaar werkzaam in de hulpverlening. Op diverse werkplekken binnen de psychosociale hulpverlening heb ik ervaring opgedaan, het leven zelf is echter mijn grootste leerschool geweest.

Van origine ben ik opgeleid binnen de psychiatrie en verslavingszorg. Werken binnen de zorg betekent 'up to date' blijven. Veranderingen van visies en benaderingswijze maken het noodzakelijk dat je zorg draagt voor bijscholing. Diverse opleidingen (HBO en post HBO), supervisies, symposia, literatuurstudies heb ik daardoor mogen doen en afronden. Binnen mijn huidige werk richt ik me met name op het counselen en coachen. Ik ben academisch opgeleid counselor en coach.

Mijn interesses voor mensen en mijn eigen persoonlijke groei hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen praktijk ben begonnen, EvaH. Vanuit het standpunt dat ik veel kan leren van anderen en anderen van mij wil ik een contact opbouwen dat ik typeer als een “van mens tot mens” contact. Ik houd me bezig met het counselen en coachen van individuen en of partners. Daar ligt mijn hart en mijn hart is mijn belangrijkste tool voor mijn werk.
EvaH